Noktah yang memujuk - Iddin Ramli (Naseehat Holding, 2022)
Terkadang kamu sembuh melalui kata, Terkadang kamu sembuh kerana kehadirannya, Terkadang kamu sembuh dengan sokongannya. Sekuat apa pun dirimu, tetap kamu perlu kepada yang lain. Anggap saja naskah ini adalah pujukan penulis buatmu agar kamu sedar yang kamu tidak bersendirian. Ada yang masih peduli dengan apa yang kamu lalui. Noktah yang memujuk, Hatimu perlu pujukan. Bacalah dengan hati yang mahukan kesembuhan. Pasti tuhan berikan jalan untuk kamu tidak selamanya berada dalam kepompong kedukaan.