Bayang sudah pandai mengejek kumpulan cerpen - Zul Azlin (Penerbitan Kata Pilar (M) Sdn Bhd, 2022)
Bayang Sudah Pandai Mengejek mengumpulkan 14 cerpen seputar pelbagai watak dan identiti dalam mendepani bayang-bayang mereka. Rafilus yang memilih untuk membunuh lembaga di ruang tamunya; Omar yang membangunkan raksasa dalam tubuh isterinya Eva; Jin yang dibicarakan di mahkamah atas pertuduhan menjadikan manusia gila; atau Dr. Azy yang menjalankan sesi terapi kepada pesakitnya secara senyap-senyap, menyelinap dalam gelap malam. Memanfaatkan kepakaran bidang psikiatri ke dalam fiksyen, Zul Azlin menerokai dunia jiwa dan psike manusia yang aneh, misteri, mendebarkan, serta mengujakan.