Seni dalam peperangan Sun Tzu = Art of war Sun Tzu - Fahmi Mustaffa; Lee, Zi Yang (The Biblio Press, 2020)
Karya Seni Peperangan Sun Tzu adalah sebuah risalah ketenteraan yang dikagumi di seluruh dunia dan merupakan rujukan untuk pelbagai lapisan masyarakat di dunia yang terdiri daripada ketenteraan, strategi bisnes, korporat dan pelbagai lain. Falsafah Sun Tzu ini boleh dipraktikkan selama-lamanya, walaupun dunia semakin berubah, itulah keunggulan risalah ini.