Ekspres jupiter - Riley Fizan (Alaf 21 Sdn Bhd, 2023)
"Selamat datang ke Ekspres Jupiter." Tidak kira berapa juta wang yang anda ada, selagi tidak dijemput anda tidak akan dapat menaiki bas ini. Teja sungguh bertuah kerana menerima undangan itu. Undangan yang hadir bersama ribut kejutan yang menyentak, juga mengubah cara dia memandang hidup. Pada hujung kembaranya, Teja mahu menjadi orang yang mampu berterima kasih kepada Hilzan, dan Ekspres Jupiter. Dia hanya mahu menjadi lebih kuat! "Terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan Ekspres Jupiter."