LETUP OTAK HIMPUNAN FAKTA-FAKTA MELETUP - Haziq Rahim (WhiteCoat Group Sdn. Bhd., 2022)
Letup otak! Itu yang berlaku bila kita bertemu dengan fakta-fakta dan ilmu menarik yang mengejutkan minda kita, membuat mata kita terbeliak dan kita lalu menempik "Biar betul??" (Kadar reaksi berbeza-beza mengikut individu). Ada fakta dan maklumat yang kita tidak pernah terfikir pun sebelum ini. Ia membuka, menarik-narik kotak otak dan memaksa kita untuk mengubah cara fikir. Setengahnya akan membuatkan kita lebih menghargai benda yang kita buat dan anggap remeh selama ini, kerana ada rahsia mendalam di belakangnya yang kita tidak pernah ketahui. Dalam buku ini dihimpunkan beberapa persoalan-persoalan menarik, trivia, fakta sejarah, soalan remeh tetapi jawapannya sangat kompleks, serta ilmu dunia secara umum yang akan menggegar peti simpanan maklumat anda. Benda lain meletup, bahaya, tetapi kalau otak yang meletup, itu bagus!