Sahaja Aku Ikhlas Kerana... - Ahmad Zahiruddin Mohd Zabidi (Grup Buku Karangkraf Sdn. Bhd., 2016)
Memang mudah untuk kita menyatakan perbuatan dan ibadah yang dilakukan itu ikhlas. Tetapi adakah ia sama dengan niat di hati sebelum kita memulakan sesuatu perkara? Riyak, sum'ah dan ujub boleh memesongkan niat, kerana mendidik hati untuk ikhlas bukanlah mudah. Sesungguhnya ikhlas itu rahsia ALLAH SWT. Nikmat syurga disediakan sebagai ganjaran kepada kita. Mudah-mudahan himpunan artikel yang menyentuh pelbagai aspek kehidupan di dalam naskhah ini, dapat dijadikan teladan untuk membentuk ikhlas dalam diri kita. Muhasabah dan selalulah ingatkan hati semoga Sahaja Aku Ikhlas Kerana... ILAHI bukan duniawi!