KAHWIN BUKAN NAK SUKO-SUKO JO, JANG !!! - Syamsul Amri Ismail (Humaira Publication, 2017)
Dalam melayari bahtera rumah tangga, kita memerlukan ilmu pengetahuan sedari awal memilih pasangan, bertunang, melangsungkan pernikahan, hubungan suami isteri dan tanggungjawab sebagai ibu bapa. Seterusnya insya-Allah bersama-sama keluarga kita memimpin tangan menuju ke syurga Firdaus Allah SWT.