ANTOLOGI CERPEN Sebuah Rumah dan Naratif Tanah Air - Salina Ibrahim (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2023)
Antologi ini menghimpunkan kisah-kisah manusia, tentang keunikan citra Malaysia yang berlandaskan ilmu pengetahuan dan kearifan tempatan serta usaha ke arah kesejahteraan sosial, ekonomi dan kelestarian alam melalui budaya ilmu.