PEREMPUAN SERIBU SATU MALAM - Arberry, A. J. (IBDE Ilham Sdn Bhd, 2023)
Empat kisah dalam Perempuan Seribu Satu Malam karya A.J. Arberry ini membawa kita ke dalam labirin cerita yang mencengangkan. Daripada petualangan heroik hingga perkasihan yang maksyuk, buku ini menghantarkan kita ke sisi keindahan dan keajaiban 1001 Malam dalam bahasa moden. Satu pengalaman tak terlupakan untuk semua pencinta kisah klasik.