EXTROVERT - Abstrakim 1995- (Buku Fixi Sdn Bhd, 2024)
Afyan memejamkan mata sambil berfikir. Dari cerita Zuki, dia digambarkan sebagai seorang yang ekstrovert dan banyak kawan. Tapi sekarang Afyan rasa rendah diri dengan segala kekurangannya. Mana diri aku yang dulu? Apabila matanya dibuka, langit sudah bertukar menjadi biru. Dia tersentak dan melihat sekeliling. Rupanya dia sudah kembali ke dalam mimpi vang sering mengganggunya. Dia berjalan menuiu ke pohon vana sentiasa menjadi pengakhir mimpi. Tiba di situ, dia duduk di atas kerusi kayu. Sama seperti sebelumnya, gadis di sebelah mash membelakanginya. "Kenapa?" soal Afyan. "Segala-galanya akan terlerai apabila kita berjumpa semula," jelas gadis itu tanpa berpaling.