TRILOGI MURTAD #1 MURTAD - Hasrul Rizwan 1983- (Buku Fixi Sdn Bhd, 2022)
Adam terus menekan punat pada briefcase hitam lalu dibukanya perlahan-lahan. Adam terbelalak. Akhil terlopong. Masing-masing berganjak ke belakang. Dua pucuk pistol automatik berkilatan hitam, sekeping envelop, kunci kereta dan juga sejumlah wang tersedia di dalam beg yang terpelahang buka. Adam menutup kembali beg itu. Matanya terpejam rapat. Akhil menelan liur. " Kerja gila apa sebenaqnya ni...haaa?" Akhil bertanya keras. " Ini adalah kerja untuk agamamu. Benar, seperti yang kamu fikir dan apa yang kamu lihat sekarang." "Hang nak suruh kami buat apa? Bunuh orang?" "Ya" "Nakharrom" "Kamu akan diberi tugas untuk membunuh orang-orang yang MURTAD."