MIMPI - Rahim Ramli (Buku Fixi Sdn Bhd, 2023)
Raziq menjadi seorang penyendiri setelah satu kejadian menimpa teman baiknya, Adlina. Dia bersama para remaja sebayanya di negara ini sering bermimpi ngeri dan sukar untuk tidur. Sampai satu saat, Raziq termimpikan dirinya berada di satu alam misteri. Dia menyaksikan Adlina berubah menjadi adiwira yang pernah dilukisnya sendiri dan bertarung dengan makhluk aneh. Apa yang berlaku pada Adlina? Mengapa Raziq dan remaja-remaja lain sering bermimpi ngeri? Adakah mimpi-mimpi yang dialami Raziq punya jawapannya?