KIMIA : I Love Uranium - Akyelrahim (Manes Wordworks, 2022)
Ini cerita Zink dan Caan yang melakar pertemuan di bangku IPT. Yang si gadis, cemerkap itu sudah sebati dalam diri dan jadi identiti. Si jejak pula, mulut manis bergula buat hati Zink dikunjungi musim bunga setiap masa. Bermula daripada pasangan eksperimen, tiba-tiba hati dilambung cinta membuatkan kedua-duanya setuju untuk berkongsi rasa. Apabila cinta dan kimia disatukan dalam satu cerita.