MATA-MATA GELAP MALAYA : Peranan Cawangan Khas pada Zaman Darurat 1945-60 - Comber, Leon (Siri Pencerahan Selangor, 2024)
Leon Comber mendedahkan kisah pahlawan yang sering dilupakan—para anggota Cawangan Khas yang berkorban untuk melindungi rakyat dan tanah air. Mata-mata Gelap Malaya: Peranan Cawangan Khas pada Zaman Darurat 1945-60 meneroka sebuah dunia gelap yang dipenuhi ranjau muslihat dan operasi mendebarkan. Buku ini akan menyedarkan kita tentang perjuangan rahsia yang mencipta kemakmuran dan keamanan negara Malaysia.