TINGKAT 15 - Ami Amira (GRUP BUKU KARANGKRAF SDN. BHD., 2024)
Hafeez mula diganggu sejak dia pulang ke rumah selepas jam 12 tengah malam. Bermula daripada itulah dia sering dihantui satu mesej bertulis yang memintanya membebaskan sesuatu yang dikurung di tingkat 15. Kehidupan Yana serta bapanya, Johari turut diganggu pada setiap malam setelah berpindah ke flat 15 tingkat. Selepas Manaf hampir dibunuh oleh Pak Karim, Hafeez tekad untuk membebaskan satu roh manusia yang didakwa dikurung di tingkat 15 selama tujuh tahun. Namun selepas pembebasan roh yang bernama Hafira, pelbagai kejadian serta gangguan misteri berlaku di flat itu sehingga menyebabkan kematian akibat tidak menghormati 'tempat keras' itu. Manakala Pak Karim masih merancang untuk membunuh Manaf serta mereka yang mengetahui perkara sebenar seperti Hafeez, Yana dan Johari. Apakah perkara yang telah diketahui sehingga Pak Karim sebagai pengerusi flat sanggup membunuh mereka? Adakah Pak Karim berjaya melakukannya? Siapakah Yusoff dan apa kaitannya dengan Pak Karim?