MOTEL - Sahidzan Salleh (Buku Fixi Sdn Bhd, 2024)
Dendam seorang bekas banduan terhadap kekasihnya, kisah dua sahabat yang bercita- cita menjadi kaya tapi memilih jalan yang salah, cerita seorang pemuda yang menuntut hutang dari kawan lama, pembunuh upahan yang memburu sasarannya, dan detektif yang menjejaki seorang penulis yang hilang setahun lamanya. Semuanya menunjuk ke destinasi yang serupa. Sebuah motel terpencil yang menyimpan seribu satu rahsia.