AMUK - Khairi Mohd (Buku Fixi Sdn Bhd, 2024)
SAMBUNGAN NOVEL BESTSELLER TELAGA Pertemuan dengan Alamin yang memperkenalkan diri sebagai seorang jurnalis, membuka ruang untuk Zairi mengenang kembali kisah hidupnya di kampung. Termasuklah kisah ketika dia mula-mula bertemu dengan pujaan hatinya, Maisara, si gadis bandar yang berpindah ke kampung itu. Siapa sangka, di sebalik kecantikan Maisara, tersimpan rahsia yang akan mengganggu hidup mereka satu ketika nanti. Kehebatan Zairi dalam ilmu silat Cekak Hanafi turut mengakibatkan dia menjadi sasaran beberapa orang pengamal ilmu hitam. Kali ini, mampukah Zairi melindungi diri dan insan-insan tersayangnya daripada gangguan sihir dan makhluk halus?