PLATFORM - Arif Nordin (Buku Fixi Sdn Bhd, 2022)
Bagi Alfi, platform stesen tren hanyalah sebuah persinggahan sementara sebelum meneruskan perjalanan. Namun tiada siapa yang menyangka, ruang Platform 4 di sebuah stesen bawah tanah di tengah-tengah bandaraya itu menyimpan sebuah rahsia gelap yang tidak ramai orang tahu. Perjalanannya hari itu telah memaksa Alfi kembali berhadapan dengan persoalan dan kenyaatan hidup yang cuba dia nafikan sejak berlakunya sebuah tragedi yang telah mengorbankan rakan-rakan baiknya beberapa bulan yang lalu. Mampukah Alfi membuat pilihan yang tepat, dan apa kaitan Platform 4 itu dengan pilihan yang akan dibuatnya?