Langit Biru Kita - Broleecomel (Manes Wordworks, 2023)
Bersaksikan langit biru, Mikaeyl pernah mengimpikan seluruh hidupnya bersama Aniesha. Dia juga pernah membayangkan hari-hari tua bersama sahabat baiknya, Najmi dan Haikal. Perselisihan antara empat jiwa itu memaksa Mikaeyl pergi membawa diri. Aniesha dilepaskan bersama luka yang menyakitkan. Najmi dan Haikal ditinggalkan tanpa khabar berita. Dan selepas tiga tahun, pertemuan semula lewat sebuah insiden mencantumkan kembali jalan-jalan hidup mereka. Di persimpangan itu, dapatkan Haikal dan Najmi menerima semula Mikaeyl?