Minda Jessica lekat di hati "sehati sejiwa" - Ong, Jessica Hai Liaw Prof. Madya. Dr (Penerbit UPNM, 2017)
Koleksi artikel dalam ruangan "Lekat di Hati" terbitan akhbar Utusan Malaysia dari tahun 2012 sehingga 2016.