PERINTAH-PERINTAH AM : BAB "A" - BAB "G" : (HINGGA 1HB APRIL 2023) (Undang-undang Malaysia, 2024)
Perintah-Perintah Am Bab "A" - Bab "G" merujuk kepada serangkaian peraturan dan undang-undang yang dikeluarkan oleh kerajaan Malaysia dalam rangka memelihara ketertiban dan keamanan masyarakat.