BERSAMA ANWAR KE PENJARA - Kamarazaman Yacob (IKK SDN BHD, 2023)
Suara dan pidato terus melewati tembok penjara. Suara dan pidatonya menujah awan. Suara dan pidatonya terus meledak di tengah kota dan bertempias ke penjuru desa. Musuh-musuh menjadi kecut semasa jaga dan mengigau semasa lena. Suara berada di mana-mana. Sebagai pemimpin, lebih teruji. Dia sebagai besi yang tak akan berkarat biarpun terendam ke dalam air. Keilmuan yang membalut tubuhnya persis minyak yang akan menguak jauh air yang menerpa ke arahnya. ltulah keistimewaan, seorang pemimpin di penjara.