Bukan PhD Beli - Mohamed Hadi A.H (ILHAM BOOKS, 2023)
PhD ini bukan hasil 'sailang-menyailang dan kerat-mengerat serta salin-menyalin, PhD ini dirangkul dengan keringat sendiri. Segala usaha demi menggenggam PhD dilakukan sendiri tanpa 'campur tangan' sesiapa. Setiap langkah yang diambil perlu diambil dengan berjaga-jaga tanpa terpalit dengan segala ketoksidan. Sebagai seorang pengurus di institusi kewangan Islam: yang bekerja sepenuh masa dan menyambung PhD juga sepenuh masa, penulis terpaksa melanjutkan pelajarannya dengan cara yang tidak normal: PhD tidak normal' ini bukanlah sesuatu yang mudah, namun bukanlah mustahil untuk dirangkul, asalkan kena dengan ramuan dan rempah ratusnya.