SEJARAH SELANGOR - Buyong Adil 1907-1976 (Siri Sejarah Nusantara, 2019)
Buku ini sesuai dijadikan bahan rujukan untuk membuat kajian yang mendalam dan khusus mengenai perjalanan sejarah negeri Selangor.