MAKHLUK LUAR TEMBOK DEAD MOON TOWN - Jo; Kin (KADOKAWA GEMPAK STARZ SDN BHD, 2022)
'Aku tak boleh. Aku... takut...!' Saat berdepan serangan makhluk bengis lagi rakus, langkah Van menjadi kaku. Bayangan ngeri nyawa ibu dan ayah direnggut makhluk kejam tu mula diulang tayang. Namun pada masa yang sama, Van tahu dia perlu teruskan hidup! Bersama rakan lain yang berdepan trauma sama, Van sertai akademi latihan yang mempersiapkan mereka menghadapi raksasa di luar tembok kota. Pertarungan manusia vs makhluk luar tembok... siapa akan selamat? Gerbang pasca apokalips penuh aksi kini dibuka!