MAKHLUK LUAR TEMBOK DEAD MOON TOWN - Jo; Kin (KADOKAWA GEMPAK STARZ SDN BHD, 2023)
'Ada raksasa... dalam kota?!!' Serangan ganas raksasa yang tidak dijangka menyebabkan Van, Aya dan rakan lain kelam-kabut lindungi diri. Yang anehnya, makhluk kejam tu tak sepatutnya muncul dalam kawasan kota! Masa semakin suntuk, peluang hidup semakin tipis... mampukah mereka terus bertahan atau bakal menjadi santapan berdarah? Rahsia kemunculan raksasa bakal tersingkap!