EVOLUSI PARLIMEN dan EVOLUSI SPEAKER PARLIMEN MALAYSIA - Wan Junaidi Tuanku Jaafar (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2024)
Edisi Ketiga seperti edisi yang pertama dan kedua, menyingkap sejarah penubuhan Parlimen England yang kita warisi menerusi konsep Westminster Parlimen dan perkembangan penubuhan Parlimen yang bermula dengan Majlis Persekutuan ke Dewan Perundangan Persekutuan hingga menjadi Parlimen Dua Dewan pada tahun 1959.