KEPUTUSAN AKHIR DARI PEKAN KE PENJARA - Ariff Lias (PATRIOTS PUBLISHING, 2024)
Dalam 'Dari Pekan Ke Penjara,' pembaca dibawa meneroka dunia perundangan dan politik Malaysia melalui episod kontroversi Dato Seri Najib Razak. Buku ini membongkar secara terperinci perjalanan kes SRC, sebuah episod penting dalam sejarah politik Malaysia. Ikutilah pengembaraan ini untuk memahami dinamika keadilan, politik, dan media di Malaysia. Lebih daripada sekadar kronologi kes, buku ini adalah renungan tentang keadilan, etika, dan cabaran dalam sistem perundangan. 'Dari Pekan Ke Penjara' menjanjikan pandangan yang kritis dan berbeza mengenai kes yang telah menggegarkan negara.