PERUNDANGAN ISLAM KONTEMPORARI DI MALAYSIA - Zulkifli Mohd; Syed Mohd Azmi Syed Ab. Rahman; Ahmad Jazlan Mat Jusoh (PENERBIT UNIVERSITI SULTAN ZAINAL ABIDIN, 2018)
Isu-isu berkaitan perundangan Islam di Malaysia masa kini hangat dibincangkan dalam pelbagai media sama ada media rasmi atau media sosial atas talian seperti facebook, twitter, blog dan seumpamanya.