VENOM SURIA - Mazni Aznita (Grup Buku Karangkraf, 2012)
Novel ini mengisahkan tentang Suria Baharom seorang wartawan jenayah yang terkenal yang memiliki sejarah kelahiran yang hitam. Dalam menjalankan siasatan tentang kes pembunuhan misteri beberapa orang gadis , dia telah dipertemukan dengan Izwan dan Nazrul. Izwan seorang pegawai polis dan Nazrul ialah ketua Suria di stesen televisyen KZM. Kedua-duanya mempunyai perwatakan yang berbeza.