Statistik jalan (Bahagian Senggara Fasiliti Jalan, Jabatan Kerja Raya Malaysia)
Tujuan penerbitan buku ini adalah untuk berkongsi maklumat berkaitan statistik jalanraya di Negara Malaysia kepada semua pihak amnya dan kepada pengguna jalanraya di negara ini khususnya bagi dijadikan panduan dan rujukan semasa.