Tokoh-tokoh srikandi gemilang - Ibnu Musannif (Perniagaan Jahabersa, 2001)
Wanita Islam sebenarnya tidak perlu bimbang tentang kekontangan tokoh-tokoh gemilang untuk dijadikan sumber aspirasi dan bimbingan. Dunia Islam adalah kaya dengan tokoh-tokoh wanita yang agung dalam segala bidang. Wanita-wanita ini memiliki kelebihan dan peranan tersendiri.