Membina kejayaan anda (Ciptaan Jiwaseni, 1990)
Buku ini disusun berdasarkan kumpulan mutiara kata yang berguna yang dikumpul oleh penyusun dari pelbagai sumber yang menjadikan buku ini sebagai pendorong dalam kehidupan yang penuh dengan keinginan untuk mencapai cita-cita hidup.