Spanish for beginners / $c Azlina Mohd Ariffin - Azlina Mohd. Ariffin (Penerbit Universiti Malaysia Pahang, 2012)
Buku ini diterbitkan kepada pelajar-pelajar yang mengambil subjek Spanish for beginners untuk belajar dan memperolehi kemahiran asas Bahasa Sepanyol