Spanish for intermediate /c Azlina Mohd. Ariffin - Azlina Mohd Ariffin (Penerbit Universiti Malaysia Pahang, 2012)
Buku ini diterbitkan sebagai rujukan bagi pelajar yang mengambil subjek Spanish for Intermediate untuk belajar dan meningkatkan tahap penguasaan Bahasa Sepanyol