Palestin masalah kita bersama - Qaradawi, Yusuf 1926- (Mutiara Ilmu Selekta, 2010)
Buku ini berupaya mengemukan pelbagai persoalan yang sewajarnya kita ketahui bersama sekaligus menjawab pelbagai dakwaan palsu pencerobohan palsu Yahudi itu.