Beduk diketuk lagi kisah-kisah yang dititipkan secara berhati-hati agar teguran secara kiasan dapat disuntik bersulam gurauan - Pahrol Mohd. Juoi 1961- (Telaga Biru, 2015)
erita-cerita dan huraian dalam buku ini disampaikan secara penuh hikmah: berkisah dalam tarbiah, mengejutkan bersulam kiasan dan membuat teguran bersalut gurauan. Agar segala yang berat mudah difahami dan diaplikasi serta mesej-mesej sarat tarbiah mampu dihadam secara santai oleh pembaca.