Tahniah, anda hamil! panduan kehamilan, kelahiran dan pengurusan anak - Muhammad Mawardi Zakaria; Siti Fairuz Zulkefeli; Mohammad Rizalmazli Salim; Muhammad Yusuf A. Kadir (Telaga Biru, 2015)
Buku ini dihasilkan oleh kumpulan penulis yang berpengalaman dalam pelbagai bidang berkait rapat dengan pengurusan dan didikan anak. Sememangnya kemahiran tentangnya perlu diperluaskan mengikut arus perkembangan semasa memandangkan banyak isu baharu dalam hal ini sering diperkatakan.