Amalan murah rezeki agar hidup bertambah berkat - Siti Nor Bahyah Mahamood Dato' 1966-; Zahazan Mohamed 1974-; Mahfuzah Omar 1974- (Telaga Biru, 2015)
[Buku ini] ini ditulis untuk merungkai persoalan mengenai rezeki dan hutang yang sering bermain di minda masyarakat. Kebanyakan mereka terjerat dengan masalah ini kerana terpaksa atas alasan yang pelbagai. Walau bagaimanapun, Islam telah menggariskan beberapa panduan agar kita tidak tergelincir dari landasan yang benar. Buku ini memberi petua bagaimana mendapatkan rezeki yang murah dan sekaligus turut membawakan sifat takwa yang perlu ada dalam diri kita sebagai umat Islam dalam menjalankan kehidupan.