Nota jutawan nota perniagaan - Irfan Khairi 1976- (Telaga Biru, 2015)
Sesuai untuk anda yang baru berjinak-jinak dalam dunia perniagaan mahupun yang sentiasa mencari jalan keluar kemelut bisnes masing-masing. Bukan mudah untuk berjaya tetapi dunia usahawan sentiasa menjanjikan cabaran dan kejayaan bagi mereka yang berani, bijak merancang dan aktif mencari penyelesaian. Jangan mengalah sebelum mencuba!