Ensiklopedia khasiat sayur, ulam dan buah-buahan tempatan - Akmal Mohd. Zain (Crescent News, 2015)
Buku ini membentangkan tentang khasiat pada sayur, ulam dan buah-buahan tempatan dengan jelas dan terperinci