Ensiklopedia makanan penawar untuk kesihatan tubuh - Wade, Carlson (Crescent News, 2010)
[Buku ini] mengetengahkan pelbagai kaedah meningkatkan tahap kesihatan dengan cara paling mudah. Makanan penawar yang diperkenalkan ini kebanyakkannya tersedia di rumah anda tanpa anda sedari. Ensiklopedia ini juga menjelaskan bagaimana hendak mengatasi gangguan kesihatan menggunakan makanan penawar yang tidak memerlukan belanja besar. Ia telah disusun dengan kemas dan teratur serta kajian yang terperinci agar memudahkan anda menikmati suatu pengalaman kesihatan yang menakjubkan.