Makanan penawar yang menakjubkan - Adams, Rex 1940- (Crescent News, 2013)
Buku ini, yang ditulis oleh Rex Adams, seorang Medical Research cukup menarik. Dia berjaya mengemukakan idea yang kompleks melalui pendekatan yang mudah difahami. Beberapa maklumat berharga tentang ramuan penawar dalam makanan yang terbukti berjaya menyembuhkan beberapa penyakit menerusi kes-kes yang telah didedahkan.