Pembangunan staf dalam pendidikan peringkat sekolah dan IPT - Mohd. Salleh Lebar (Universiti Malaysia Terengganu, 2015)
Buku yang mengandungi lapan bab ini memberi gambaran menyeluruh tentang konsep pembangunan staf sama ada di peringkat sekolah mahupun institusi pengajian tinggi awam (IPTA) serta tidak ketinggalam institusi pengajian tinggi swasta (IPTS).