Ensiklopedia kiamat saat getir kehancuran dunia - Muna Anisah Abdullah; Noor Najwa Shaari (PTS Publishing House, 2015)
Buku ini mengandungi pelbagai informasi mengenai hari kiamat daripada sumber yang jelas, iaitu Al-Quran dan hadith dengan sanad-sanad yang shahih. Buku ini menjelaskan secara ringkas mengenai nama-nama hari kiamat yang terkandung dalam Al-Quran, tanda-tanda sebelum datangnya kiamat, munculnya Dajjal, turunnya Al-Mahdi, peristiwa terjadinya kiamat, pengumpulan manusia di Padang Mahsyar, Mizan, para penghuni Al-A'raaf, As-Sirat sehingga kedatangan manusia ke syurga dan neraka beserta sifatnya.