Tinta dari hati - Sharifah Al-Qhadri (Alaf 21, 2015)
[Buku ini] merupakan catatan kembara yang dilalui oleh penulis. Sebuah kisah benar yang mampu membuatkan anda merenung kembali makna kehidupan dan memperbaiki kekurangan diri. Lebih mantap lagi, diceritakan juga peristiwa-peristiwa yang berlaku pada zaman nabi sebagai teladan.