Aku terima nikahnya titipan erti sebenar perkahwinan medan memberi yang paling mulia - Hasrizal Abdul Jamil 1975- (Galeri Ilmu, 2015)
Buku kompilasi trilogi hasil Ustaz Hasrizal ini, menutur zikir kepada sang anak teruna & dara yang kemudiannya menjadi sang suami & isteri dan kemudiannya menjadi sang abi & ummi. Zikirnya memperingatkan diri mendekati keredhaan Zat Yang Maha Mencipta.