Takdir 3 janji-Nya yang tidak termungkir - Hilal Asyraf 1989- (Galeri Ilmu Sdn Bhd, 2015)
Suasana aman yang didamba, sudah dijangka tidak bertahan lama. Namun,belum sempat pasukan tentera Agama Langit menjalankan rancangan mereka, Sang Asura terlebih dahulu memulakan serangan! Para Kiai menjadi bidak pertaruhan dalam percaturannya. Tentera Agama Langit diasak hebat. Mampukah mereka bertahan? Mampukah misi rahsia Angkasa Sakti dan Aizan Fahmi menyelamatkan keadaan?