Penyelesaian masalah teknik & aplikasi - Mumtazah Othman; Husna Sulaiman (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2008)
Buku ini merupakan panduan dan amalan "how to do" untuk mengguna kaedah dan teknik mengatasi masalah, krisis dan konflik yang dihadapi individu, keluarga, komuniti, institusi dan organisasi