Asas penulisan tesis penyelidikan & statistik - Othman Talib (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2013)
Buku ini memfokuskan panduan praktikal bagi penulisan tesis dalam menjalankan penyelidikan sains sosial, khususnya dalam bidang pendidikan